ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Michelin Power Cup 2

Η μοτοσυκλέτα χρωστάει πολλά στον Edouard Michelin, καθώς το 1891 έφτιαξε το πρώτο ελαστικό με σαμπρέλα και άνοιξε νέους δρόμους στους τομείς της άνεσης και των επιδόσεων. Από τότε η ιστορία της Michelin ταυτίστηκε με όλους τους δρόμους της Ευρώπης, καθώς πέρα από την επέκτασή της σε όλες τις πιθανές εφαρμογές των ελαστικών, έφτιαξε και τους πιο πλήρεις και ενημερωμένους χάρτες όλων των χωρών.

Για το 2020 η γαλλική εταιρεία είχε στην EICMA την νέα γκάμα ελαστικών της που περιλαμβάνει τέσσερα νέα ελαστικά στην οικογένεια των ROWER τα οποία είναι για μοτοσυκλέτες δρόμου υψηλών επιδόσεων.

 

Το Michelin Power Cup 2 είναι η εξέλιξη του Power Cup Evo

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη
Αυτό είναι το ελαστικό που προτείνει η Michelin για τους λάτρεις των Track Day με απαιτήσεις. Η ασύμμετρη χάραξη του 5% είναι όση ορίζει ο νόμος για να έχει έγκριση τύπου για χρήση στο δρόμο και η διπλή σύνθεση της γόμμας έχει μελετηθεί με στόχο την διατήρηση του μέγιστου κρατήματος για πολλούς γύρους. Διατίθεται σε μία διάσταση για το εμπρός ελαστικό 120/70-17 και τρεις για το πίσω (180/55-17, 190/55-17, 200/55-17) για μοτοσυκλέτες supesport, streetfighter και superbike.

Καλάθι αγορών