ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Power GP – MICHELIN at EICMA 2019 MILAN, ITALY

Η έκθεση EICMA του Μιλάνο το 2019, η οποία αποτίει φόρο τιμής στο Leonardo da Vinci με την αναγνώριση της «Revolutionary Motion» και ό, τι αντιπροσωπεύει όσον αφορά την καινοτομία και την πρωτοποριακή αίσθηση, η Michelin ήταν εκεί με απαντήσεις στα ερωτήματα για το πως θα κινηθεί η κινητικότητα το μέλλον. Η κινητικότητα βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση μιας σημαντικής μετασχηματισμού - μια επανάσταση, όπως μπορεί κανείς να πει κανείς - καθώς προσπαθεί να κάνει τους τρόπους με τους οποίους κινούμαστε ασφαλέστερα, με περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον και πιο προσιτό.

Αυτό δεν μανία, είναι μια αναγκαιότητα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Michelin βλέπει το μέλλον της κινητικότητας, και η διαίρεση των δύο τροχών είναι εντελώς συμβατή με αυτή τη στρατηγική.

Λόγω του αυξανόμενου πεδίου των προκλήσεων που σχετίζονται με την κινητικότητα, η Michelin είναι αποφασισμένη να καλύψει όλες τις βάσεις με την ίδια δέσμευση, γι 'αυτό επενδύουμε στις πιο απαιτητικές και πρωτοποριακές μορφές δικύκλου μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πλανήτη, MotoGP και MotoE.
Στη Michelin υπάρχουν πραγματικές γέφυρες μεταξύ των ελαστικών αγωνιστικών και των οδικών μας και αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιούμε το μηχανοκίνητο αθλητισμό ως ένα μοναδικό εργαστήριο και ένα εργαλείο για την καινοτομία.

Η ομάδα της Michelin λοιπόν, η οποία είχε τα περισσότερα να επιδείξει στους υποψήφιους πελάτες με ολοκαίνουργια προϊόντα NINE για το 2020!

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη
Έχει μόλις ξεδιπλώσει μια σειρά νέων επιλογών δρόμου και στίβου ελαστικών για το 2020, καλύπτοντας τα πάντα, από τα στίγματα μόνο έως το στρογγυλό καουτσούκ, με ένα νέο σχέδιο πέλματος.

Ένα απο τα νέα μοντέλα είναι το Power GP, το οποίο απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν το περιστασιακό trackday.
Τα ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί πρόσφατα χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα Michelin από διοξείδιο του πυριτίου και αιθάλη και σηματοδοτούν την 130η επέτειο της εταιρείας.

Στα ελαστικά Power GP, η Michelin χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη διαμόρφωση και τοποθέτηση των 2CT και 2CT + "Carbon Black" ενώσεων για να δημιουργήσει ένα κυρίαρχο ελαστικό ημέρας 50/50. Για την απόλυτη πρόσφυση, το εμβαδόν επιφανείας των κηλίδων αυξάνεται καθώς μειώνεται το μέγεθος των κενών. Οι χρόνοι προθέρμανσης είναι σύντομοι και οι GPs Power αποτελούν την κορυφαία θέση στην ξηρή απόδοση.

Εμπνευσμένο από την εμπλοκή της Michelin στα MotoGP, το νέο αυτό ελαστικό έρχεται για να παντρέψει τις ανάγκες δύο διαφορετικών κόσμων. Προτεραιότητα είναι ο δρόμος και η προσαρμοστικότητά του στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Την ίδια ώρα όμως έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οδήγησης μέσα σε πίστα όποτε του το ζητήσεις. Γι΄αυτό ακριβώς τον λόγο, η χάραξή του είναι μεταβλητής πυκνότητας, προσφέροντας μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής του ελαστικού με την άσφαλτο στις άκρες.

Οι διαθέσιμες διαστάσεις του είναι κατάλληλες για τις περισσότερες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας των supersport, streetfighter και superbike.

Καλάθι αγορών