ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Diablo Supercorsa SP V3

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Δρόμος και πίστα χρησιμοποιούν το ίδιο ελαστικό

Το μονοκόμματο πέλμα επιτρέπει το 24% μεγαλύτερο κενό στην περιοχή των ώμων (έναντι προηγούμενου Diablo Supercorsa), αυξάνοντας την επιφάνεια επαφής και την πρόσφυση και φθορά της κανονικότητας.

Οι νέες ενώσεις προσφέρουν μεγάλη ισορροπία χιλιομέτρων και πρόσφυσης σε ένα προϊόν εξαιρετικά υψηλής απόδοσης.

Το πίσω ελαστικό χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας EPT (βελτιωμένη τεχνολογία patch) της Pirelli που ταιριάζει με μια ένωση τριών ζωνών που βοηθά στη βελτιστοποίηση της επιφάνειας επαφής για βελτιωμένη πρόσφυση και χειρισμό.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Το Diablo Supercorsa SP V3 διαθέτει σχεδιασμό πέλματος, προφίλ και δομή σχεδόν ταυτόσημο με εκείνο των ελαστικών Pirelli που χρησιμοποιούνται σε αγώνες των οποίων οι κανονισμοί απαιτούν τη χρήση αυλακωτών ελαστικών αντί για slick. Η εξέλιξη του SP V3 οδήγησε την Pirelli ως μοναδικό προμηθευτή ελαστικών για όλες τις κατηγορίες FIM World Superbike Championship και ειδικότερα από το Diablo Supercorsa SC. Ο τύπος SC, o οποίος διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, χρησιμοποιείται από τις κατηγορίες Supersport και Superstock σε όλα τα πρωταθλήματα στα οποία η Pirelli συμμετέχει ως αποκλειστικός προμηθευτής ή στον ανταγωνισμό με άλλους κατασκευαστές ελαστικών.

Το πίσω ελαστικό 200/60 ZR17 είναι μια νέα διάσταση στη λίστα των ελαστικών της Pirelli, η οποία όμως χρησιμοποιείται ήδη σε slick ελαστικά στο FIM World Superbike Championship. Η Pirelli αναφέρει ότι το συγκεκριμένο μέγεθος “προσφέρει ένα πραγματικό και σωστό άλμα στον τομέα των ελαστικών σε αγώνες δρόμου”. Σε σύγκριση με το πίσω ελαστικό 200/55 ZR17, το νέο προφίλ είναι 9 mm φαρδύτερο και η συνολική διάμετρος του είναι 16 mm μεγαλύτερη . Μεγάλο μέρος αυτής της διαμέτρου χρησιμοποιείται στην περιοχή του πέλματος. Η αλλαγή της διάστασης σε 200/60 ZR17, επιτυγχάνει ένα νέο βαθμό πρόσφυσης του ελαστικού στη μέγιστη γωνία κλίσης και, διατηρώντας την ίδια ακτίνα στο κέντρο του προφίλ, το κάνει εξίσου ευέλικτο όπως στην τυπική διάσταση 200/55.

Το νέο Diablo Supercorsa SP V3, είναι προϊόν με ισχυρή ευελιξία γιατί δεν απαιτεί πολύπλοκη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας και προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές συνθέσεις και συνθήκες θερμοκρασίας που υπάρχουν σε διαφορετικές διαδρομές. Το Pirelli Diablo Supercorsa SP V3 είναι σχεδιασμένο κυρίως για τους ιδιοκτήτες supersport μοτοσικλετών και γυμνών μοντέλων που αναζητούν ένα ελαστικό που μπορεί να προσφέρει μέγιστες επιδόσεις στο δρόμο και ταυτόχρονα προσφέρει απόδοση σε πίστες αγώνων, δευτερεύουσα όμως απ' ότι προσφέρεται από αγωνιστικά ελαστικά

Η τρίτη γενιά Diablo Supercorsa SP έρχεται και το νέο ελαστικό της Pirelli έχει ήδη εγκριθεί ως αρχικό εξοπλισμό στις τελευταίες εκδόσεις της Ducati.

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ

Καλάθι αγορών