ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

BATTLAX RS11

Battlax Racing Street RS11 – Η απόλυτη επιλογή ελαστικού για κορυφαίες σπορ μοτοσικλέτες

Η νέα ναυαρχίδα στην κατηγορία Racing Street προσφέρει εντυπωσιακή πρόσφυση και εξαιρετικά ελαφρύ χειρισμό. Είναι αποδεδειγμένα ήδη δύο δευτερόλεπτα ταχύτερο από τον προκάτοχό του (το RS10) σε γύρο δύο λεπτών. Και είναι το πρώτο ελαστικό που χρησιμοποιείται στο δρόμο, ενσωματώνοντας την κατασκευή V-MS-Belt της Bridgestone – που δοκιμάστηκε και μετρήθηκε σε αγωνιστικό περιβάλλον.

Το Battlax Racing Street RS11 είναι η απόλυτη επιλογή ελαστικού για πολλούς κατασκευαστές μοτοσικλετών, όταν παρουσιάζουν την σειρά των κορυφαίων sports bikes – εξοπλίζοντας επίσημα τα μοντέλα Yamaha YZF-R1 και YZF-R1M, τα Kawasaki H2 και H2 carbon, τα Suzuki GSX-R 1000 και GSX- R 1000 R και πολλά άλλα που έρχονται.

Το Battlax Racing Street RS11 διαθέτει έναν σχεδιασμό πέλματος με έμφαση στην πρόσφυση στο στεγνό, ο οποίος προκύπτει άμεσα από το αγωνιστικό ελαστικό Bridgestone R11 και προσαρμόζεται για εξαιρετική συμπεριφορά της επιφάνειας επαφής. Η συνολική ακαμψία και η σταθερότητα του οπίσθιου ελαστικού βελτιώνονται χάρη στην τεχνολογία “cap and base”.

Και τα εμπρός και τα πίσω ελαστικά έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία διπλής γόμας (3LC), η οποία είναι ασύγκριτη στα επίπεδα της απόδοσης και της διάρκειας ζωής. Η καινοτόμος κατασκευή V-MS-Belt βελτιστοποιεί την ακαμψία του πέλματος στο οπίσθιο ελαστικό για να αυξήσει το μήκος επαφής στην περιοχή των ώμων και να βελτιώσει σημαντικά την πρόσφυση υπό κλίση.

Τα λεπτά σωματίδια άνθρακα στην ολοκαίνουργια σύνθεση γόμας στην περιοχή των ώμων στο οπίσθιο ελαστικό, βελτιώνουν την πρόσφυση, ούτως ώστε οι αναβάτες να μπορούν να μπαίνουν στις στροφές με πλήρη ταχύτητα, υπό πλήρη κλίση, με πλήρη εμπιστοσύνη. Διαθέσιμο από τον Μάρτιο του, σε μία διάσταση εμπρός: 120/70 ZR 17 M/C (58W) και 2 διαστάσεις πίσω: 190/55 ZR 17 M/C (75W) και 200/55 ZR 17 (78W).

 

ΣΕΤ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών