ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Battlax Racing Street RS10

ελαστικα μοτοσυκλέτας θεσσαλονίκη

Επαναπροσδιορίστε τα όριά σας

Σχεδιασμένο με βάση τους κορυφαίους αγώνες ταχύτητας στον κόσμο και προσαρμοσμένο για χρήση στον δρόμο, το Battlax RS10 εμπνέει την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μηχανή σας. Τα RS10 είναι τόσο καλά, που έχουν επιλεγεί ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης (OE) σε πολλές από τις νέες και κορυφαίες σπορ μοτοσικλέτες. Τα εμπιστεύονται οι κατασκευαστές μοτοσικλετών…

 

 

 

 

ελαστικα μοτοσυκλέτας θεσσαλονίκη

Πραγματική σπορ επιδοση

Η νέα σύνθεση γόμας του Battlax RS10 και το ανασχεδιασμένο πέλμα παρέχουν εξαιρετική σταθερότητα στο φρενάρισμα, ακρίβεια και ανταπόκριση οδήγησης.

ελαστικα μοτοσυκλέτας θεσσαλονίκη

Πρόσφυση, πρόσφυση και περισσότερη πρόσφυση

Βελτιωμένη πρόσφυση εμπροσθίου και οπισθίου που προσφέρει πραγματική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και έλεγχο για ταχύτερους γύρους στην πίστα και περισσότερες συγκινήσεις.
ελαστικα μοτοσυκλέτας θεσσαλονίκη

Εμπνέοντας εμπιστοστυνη ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ

Νιώστε την χαρά των δρόμων με στροφές της δύναμης G που αναπτύσσεται στις πίστες, χάρη στην σταθερότητα του φρεναρίσματος - και στην ταχύτερη επιτάχυνση - στην έξοδο της στροφής.
ελαστικα μοτοσυκλέτας θεσσαλονίκη

Βελτιωμένη απόδοση στο στεγνό

Σημαντικά βελτιωμένο* φρενάρισμα στο στεγνό, επιτάχυνση και χειρισμός που επιτρέπουν να δοκιμάσετε τα όρια σε εσάς και την μοτοσικλέτα σας.
ελαστικα μοτοσυκλετας θεσσαλονικη

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών