ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Roadtec Z8 Interact

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Το ROADTEC ™ Z8 INTERACT ™ σας συνδέει με το δρόμο, ειδικά στο βρεγμένο.


Το Interact ™ είναι η τεχνολογία πολλαπλών εντάσεων που επιτρέπει στα ελαστικά της Metzeler να προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες. η διαφοροποιημένη τάνυση του χαλύβδινου ιμάντα κάτω από την ένωση πέλματος δίνει μια προσαρμοσμένη απόδοση.
- Υψηλή τάση περιελίξεως των ιμάντων από χάλυβα στο κέντρο μειώνει την κίνηση της ένωσης και αυξάνει τη σταθερότητα της περιοχής αποτυπώματος που μειώνει τη φθορά και εξασφαλίζει σταθερότητα υψηλής ταχύτητας
- Η χαμηλή τάση περιελίξεως των ιμάντων χάλυβα δημιουργεί μεγαλύτερη ευκαμψία και απορρόφηση ενέργειας, η ένωση αυξάνει τη θερμοκρασία και γίνεται πιο μαλακή, προσφέροντας περισσότερη πρόσφυση ενώ κλίνει

Η διαδικασία μεταβλητής περιέλιξης του ιμάντα 0 ° εξασφαλίζει μια προοδευτική συμπεριφορά σε διαφορετικές γωνίες κλίσης χωρίς ασυνέχεια της απόδοσης.

Η καλύτερη απόδοση μέχρι το τελευταίο μίλι, η προσαρμοστικότητα στις διαφορετικές συνθήκες και η άνεση κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδρομής, η ευελιξία σε ελιγμούς ακόμη και με φθαρμένο ελαστικό, παρέχονται από ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ένωσης πυριτίου με την τεχνολογία Interact ™.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρου 105

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών