ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

ME 888 MARATHON ULTRA

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Ultra χιλιομετρα, απόδοση Metzeler


Το Metzeler ME 888 Το MARATHON ™ ULTRA είναι ο καλύτερος συνεργάτης για μακροχρόνια και ασφαλή μετακίνηση σε cruiser, tourers και τις προσαρμοσμένες εκδόσεις τους.
Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, οι σχεδιαστές της Metzeler συνδύασαν με ακρίβεια τις προδιαγραφές που καθορίζουν τα χαρακτηριστικά των ελαστικών: προφίλ, δομή, σχέδιο πέλματος και σύνθετο υλικό.
Το σχήμα της δομής χαρακτηρίζεται από μια επίπεδη και ευρεία γεωμετρία που μεταφέρει και διαχέει προς το πλευρικό τοίχωμα την τάση που δημιουργείται κάτω από το αποτύπωμα, μειώνοντας την κόπωση και τη διαδικασία φθοράς.
Για να αυξηθεί η κανονικότητα της φθοράς, οι εγκάρσιες αυλακώσεις του μοχλού πέλματος διακόπτονται με «σύνθετες γέφυρες», με αποτέλεσμα ένα πιο συμπαγές και πιο σκληρό σχέδιο πέλματος που μειώνει την τάση που μεταδίδεται στις ζώνες και τα στρώματα του σκελετού.
Επίσης οι άκρες των αυλακώσεων είναι κρίσιμες περιοχές για την κανονικότητα της φθοράς. Τα τοιχώματα αυλάκια ME 888 έχουν διαφορετική κλίση για να εξασφαλίζουν την καλύτερη γωνία λειτουργίας σε κάθε θέση.
Τα πολυμερή της ένωσης είναι ανθεκτικά στην τριβή, παρέχοντας μεγαλύτερη αντοχή στην φθορά και συνεπώς υψηλή απόσταση σε μίλια.

Ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει την απόσταση σε μίλια μαζί με εξαιρετική απόδοση σε υγρή κατάσταση.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρου 105

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών