ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Roadsmart III

Το νεο GT ελαστικο της Dunlop, για κρατημα και δυνατοτερες επιδοσεις για περισσοτερο καιρο

Είτε για διαδρομές touring μεγάλων αποστάσεων είτε για απαιτητική οδήγηση το Roadsmart III προσφέρει χειρισμό και σταθερότητα χωρίς συμβιβασμούς. Ο καινοτόμος νέος σχεδιασμός πέλματος και το μίγμα νανοτεχνολογίας παρέχουν μέγιστη πρόσφυση και επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα ενώ παράλληλα προσφέρουν βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση. Απο τα βαριά μεγάλων αποστάσεων GT έως και τα μεσαίου μεγέθους, το Dunlop Roadsmart III τα καλύπτει όλα.

Καινοτόμος σχεδιασμός πέλματος που δίνει την δυνατότητα στο ελαστικό να διατηρεί την απόδοσή του και το κράτημά του για πολύ περισσότερο.
Νέο μίγμα μελετημένο για αντίσταση στη φθορά για μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.
Σημαντικά μειωμένη προσπάθεια απο τον αναβάτη στις κλίσεις και γρήγορο ζέσταμα.

Φαίνεται διαφορετικό και είναι διαφορετικό. Καινοτόμος σχεδιασμός πέλματος με ενισχυμένες αυλακώσεις στο μπροστινό και το οπίσθιο ελαστικό.
Το επαναστατικό σχέδιο πέλματος του Roadsmart III έχει εξελιχθεί ειδικά ώστε να πετυχαίνει ομοιόμορφη φθορά για επιδόσεις μεγάλης διάρκειας.

Μείγμα νανο τεχνολογίας επόμενης γενιάς με αντίσταση στην φθορά.

Νέος σκελετός απο υφάνσιμη τεχνιτή ίνα και μπροστινό προφίλ. Το Dunlop Roadsmart III έχει ένα εντελώς νέο και ανασχεδιασμένο σκελετό στον οποίο έχει γίνει εκτενής χρήση τεχνιτής ίνας (rayon), που συμβάλλει σημαντικά στην μείωση της δύναμης στο τιμόνι, προσφέροντας έτσι ακριβέστερο χειρισμό, ενώ παράλληλα συνεχίζει να εμπνέει στον αναβάτη εμπιστοσύνη και να παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση που είναι άλλωστε και το σήμα κατατεθέν του ελαστικού.

TEST WINNER

Αποτελέσματα Δοκιμής
#1 στον χειρισμό στο στεγνό
#1 σε χιλιομετρική απόδοση

Unique Interconnecting Groove Tread (IGT) - Πέλμα με συνδεδεμένα αυλάκια για μεγάλο ρυθμό απομάκρυνσης νερού.

Όλες οι Τεχνολογίες είναι εδώ

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών