ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Diablo Supercorsa SP V4

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Δρόμος και πίστα χρησιμοποιούν το ίδιο ελαστικό


Προέρχεται απευθείας από το World SBK και έχει σχεδιαστεί για να ξεκλειδώνει πλήρως τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας σας.

Η διπλή σύνθετη διάταξη εμπρός και πίσω που εφαρμόζεται σε προφίλ προηγμένης τεχνολογίας συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην πίστα με την απόλυτη οδηγική απόλαυση στο δρόμο.

Διαθέτει την τελευταία εξέλιξη του πατενταρισμένου σχεδίου πέλματος FLASH™ που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ομοιογενή ώθηση σε οποιαδήποτε κλίση.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Το Diablo Supercorsa SP V4 είναι σχεδιασμένο για να παρέχει μέγιστη απόδοση τόσο σε δρόμο με πιέσεις ελαστικών για συγκεκριμένους δρόμους όσο και σε αγωνιστική πίστα με πιέσεις ελαστικών ειδικά για πίστα (συνιστάται 2,3 bar μπροστά και 2,1 bar πίσω όταν τα ελαστικά είναι ζεστά). Διαθέτει συνδυασμό ώμου Racing SC3 στα μπροστινά και πίσω ελαστικά, διάταξη Cap & Base για εμπρός και ειδική βάση για τα πίσω. Κολλώδης πρόσφυση στις στροφές και εντυπωσιακή ώθηση που βγαίνει από τη γωνία.

Τελευταία εξέλιξη του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοτίβου πέλματος FLASH με το κεντρικό λείο τμήμα. Ομογενής ώθηση σε οποιαδήποτε γωνία κλίσης και σταθερότητα απόδοσης στροφή μετά τη στροφή. Αγωνιστικά προφίλ που προέρχονται απευθείας από το World SBK.Εξαιρετική ευκολία οδήγησης και αντιδραστικότητα ελαστικών.

Η δομή και οι ενώσεις του ελαστικού τελευταίας τεχνολογίας συνεργάζονται για να παρέχουν βελτιωμένη συμμόρφωση ελαστικών και αίσθηση επαφής. Βέλτιστη απόδοση τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα, με ειδικές πιέσεις ελαστικών για τον δρόμο και για την πίστα, αντίστοιχα. 

Η τελευταια γενια εξοπλισμου της Pirelli που ειναι πιστο αντιγραφο των αγωνιστικων της

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ

Καλάθι αγορών