ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Sportsmart TT

Ελαστική μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Σπάνιος συνδιασμός μειωμένης προσπάθειας στον χειρισμό του τιμονιού και ιδανικής πρόσφυσης στην είσοδο της στροφής. Σίγουρη και διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά στο δρόμο και επιδόσεις που θυμίζουν αγωνιστικό λάστιχο στην πίστα. Ιδανική κοπή η οποία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή της τεχνολογίας SVT.

Σταθερές και με μεγάλη διάρκεια επιδόσεις σε μεγάλο εύρος εφαρμογών που εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα.
Ιδανικό κράτημα το οποίο επιτυγχάνεται με την εφαρμογή της τεχνολογίας SVT.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Το δυναμικό σχήμα του εμπρόσθιου προφίλ έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών αναβατών και των trackdays. Έτσι επιτυγχάνεται μιά σπάνια ισορροπία μεταξύ του εξαιρετικού χειρισμού καθώς επίσης της τέλειας πρόσφυσης και του φρεναρίσματος σε κλίση.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρου 105

Ελαστική μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Η νέα NTEC RT τεχνολογία επιτρέπει τις χαμηλότερες πιέσεις στο πίσω ελαστικό με στόχο την αύξηση της επιφάνειας επαφής με το οδόστρωμα σε οποιαδήποτε γωνία κλίσης για μέγιστο κράτημα κατά την χρήση στην πίστα.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Η τεχνολογία SVT αποτελέι το σημείο αναφοράς σχεδιασμού του ελαστικού. Η SVT τεχνολογία βελτιστοποιεί το σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας του ελαστικού μέσω του σχεδιασμού του πέλματος.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Εμπνευσμένο απο τους αγώνες αντοχής διαθέτοντας τεχνολογία γόμας Multi Tread εγγυάται μεγαλύτερης διάρκειας αντοχή , σταθερή απόδοση στο δρόμο και στην πίστα.

ΣΕΤ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ

Καλάθι αγορών