ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Trailsmart Max

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Το Trailsmart MAX διατηρεί το ίδιο πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης του Trailsmart αλλά το συνδυάζει με την σημαντικά βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση.
Ο σχεδιασμός του εμπρόσθιου ελαστικού έχει αλλάξει ριζικά έτσι ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα των τελευταίων και εξαιρετικά δημοφιλών μοτοσυκλετών πολλαπλής χρήσης και παράλληλα προσφέρει ταχύτερη απόκριση και ακρίβεια τιμονιού, με αποτέλεσμα να έχει πιό γρήγορο τιμόνι χωρίς συμβιβασμούς στην πληροφορία που προσφέρεται στον οδηγό και την προβλεψιμότητα.

Η εντελώς νέα κατασκευή του εμπρόσθιου ελαστικού στις διαστάσεις 90/90-21 και 120/70(Z)R19, επιτρέπει βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά στις τελευταίες και ιδιαίτερα δημοφιλείς μοτοσυκλέτες πολλαπλής χρήσης 1000-1200 και άνω κυβικών.
Η σύνθεση του πίσω ελαστικού είναι βασισμένη στο ROADSMARTIII και συμβάλει στην ενίσχυση της αντοχής.

Το TrailSmart MAX προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Multi-Tread συνδιάζοντας την μεγάλη χιλιομετρική απόδοση και την κορυφαία πρόσφυση στις στροφές.
Τα οπίσθια ελαστικά διαθέτουν σκελετούς με λινά απο ραγιόν, που συνδιάζονται με σύνθεση πέλματος Multi-Tread και προσφέρουν ακόμη καλύτερη χιλιομετρική απόδοση.

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ

Καλάθι αγορών