ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Karoo Extreme

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Πλήρης έλεγχος και κατευθυντικότητα

Πολλαπλών προδιαγραφών και αγώνων εκτός δρόμου με εξαιρετική πρόσφυση και ευελιξία

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη
√ Το σχήμα των κουμπιών έχει σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση στα δύσκολα εδάφη των πιο απαιτητικών διαδρομών.
√ Η διάταξη του μπροστινού κομβίου έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει κατευθυντική σταθερότητα τόσο στις ευθείες όσο και στις στροφές.
√ Το πίσω ελαστικό εστιάζει στην ενεργοποίηση της πρόσφυσης και για το λόγο αυτό ο σχεδιασμός του πέλματος αποτελείται από 3 μεγάλα τεμάχια σε κάθε σειρά, τα οποία παρέχουν πρόσφυση σε μαλακά εδάφη χάρη στο ύψος τους και την απόσταση μεταξύ τους.
√ Το κατακόρυφο τοίχωμα αυτής της γραμμής κομβίων λειτουργεί ως νύχι που διεισδύει στο έδαφος και δημιουργεί μαζική έλξη.
√ Η μεγάλη επιφάνεια του μπλοκ παρέχει ένα φαρδύ έλασμα επαφής που εξασφαλίζει πρόσφυση σε σκληρό έδαφος.
√ Οι ενισχυμένες δομές μειώνουν το αποτέλεσμα της περιδίνησης και εμπλέκουν την ένωση σε χαμηλότερη θερμοκρασία, παρέχοντας εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε έδαφος και συνθήκες, με κάθε θερμοκρασία και όλες τις ταχύτητες. Η δομή είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον ακραίο off-road ανταγωνισμό σε συνδυασμό με σαμπρέλες και μους και για χρήση σε αγώνες με βαριές και ισχυρές μοτοσυκλέτες, που οδηγούνται σε υψηλή ταχύτητα για μακρές αποστάσεις, συχνά κατά τη διάρκεια θερμών περιόδων και σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες εδάφους.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρου 105

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών