ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

MC360 Mid Hard

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΔΑΦΗ

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

√ Το Metzeler MC 360 ™ MID HARD είναι η ιδανική επιλογή για μεσαία και σκληρά εδάφη και τα χαρακτηριστικά του έχουν υψηλότερη αναλογία εδάφους / θάλασσας σε σχέση με τα μεσαία μαλακά ώστε να εξασφαλίζεται επαρκές αποτύπωμα για μέγιστη πρόσφυση.
√ Το μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η σχεδίαση CKB (Continuous Knob Binding) που είναι ένα στρώμα από καουτσούκ που περιβάλλει κάθε κουμπί για να μεγιστοποιήσει την αντοχή των κουμπιών και την ευελιξία στη χρήση σε όλα τα εδάφη.
√ Η μπροστινή μέση σκληρή προδιαγραφή διαθέτει 5 σειρές κουμπιών που χωρίζονται σε ίσες αποστάσεις εναλλάξ σε 2 και 3 τμήματα για να μεγιστοποιήσουν την άνεση χάρη στην εξισορρόπηση της συνολικής ακαμψίας. Στην περιοχή των ώμων, το MC 360 ™ MID HARD εναλλάσσει τα κουμπιά σχήματος φτυάρι και διαμαντιού, που αποσκοπούν στο να προσφέρουν πρόσφυση και μεγιστοποιώντας την ικανότητα αυτοκαθαρισμού.
√ Το πλευρικό χειριστήριο μισής ωμοπλάτης είναι μεγαλύτερο από τα μαλακά χαρακτηριστικά, ώστε να εξασφαλίζεται η ημίσεια λαβή στις σκληρές επιφάνειες, όπου ένα ευρύ αποτύπωμα μεγιστοποιεί την επίδραση της μηχανικής και χημικής πρόσφυσης.

Η σειρά προϊόντων της Metzeler είναι αφιερωμένη στο Motocross, Supercross, Cross-country, Enduro και Freestyle εκτός FIM.

Το τέλειο ελαστικό για μεσαία έως σκληρά εδάφη

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρου 105

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών