ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονικη

Sportec M9 RR

Η γκάμα της Γερμανικής Metzeler εμπλουτίζεται με τέσσερα καινούργια μοντέλα ελαστικών, το καθένα προορισμένο για ένα διαφορετικό κομμάτι της αγοράς. Ένα απο αυτά είναι το Sportec M9 RR.

Τα νέα M9 RR προορίζονται για μοτοσυκλέτες με αθλητικά γονίδια και πολλά άλογα, ντυμένες ή γυμνές, και έρχονται προς αντικατάσταση των Μ7 RR.
Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονικη
Με την κληρονομιά του φετινού θριάμβου στο Isle of Man TT από τον Dean Harrison με τα σπορ λάστιχα της εταιρείας, η νέα γενιά έρχεται διατηρώντας όλα τα στοιχεία που έκαναν τα Μ7 RR τόσο πετυχημένα.

Παράλληλα, η Metzeler βασίστηκε στις αλλαγές που σημειώνει στις μοτοσυκλέτες παραγωγής για να επανασχεδιάσει τα σπορ λάστιχά της ώστε να συνεργάζονται άψογα με τα ολοένα και πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά συστήματα των μοτοσυκλετών.

Η διαφημιστική τους καμπάνια βασίζεται στο σλόγκαν Ride the Unexpected (Οδήγησε το Απροσδόκητο), εξηγώντας πως ο προορισμός των Sportec M9 RR είναι κατά βάση σε δημόσιους δρόμους κα αναβάτες με σπορ διαθέσεις, προσφέροντας τεχνολογία που θα κάνει εύκολη τη ζωή τους απέναντι στα απρόβλεπτα που μας ρίχνει ο δρόμος στα πόδια μας, από βροχή ως ξαφνικές αλλαγές ποοιότητας ασφάλτου κ.ο.κ.

Κι επειδή το RR προκύπτει από το Road Racing, δείτε το σχετικό διαφημιστικό βίντεο των Sportec M9 RR που είναι γυρισμένο στο Isle of Man, με βροχή και τα 200-τόσα άλογα του νέου BMW S 1000 RR.

ΠΗΓΗ : bikeit.gr

Καλάθι αγορών