ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

DIABLO ROSSO SCOOTER SC

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του DIABLO ROSSO ’* SCOOTER SC είναι:

- Πλήρης Χημική ένωση μαύρου άνθρακα (carbon-black), για γρήγορη προθέρμανση, κορυφαία πρόσφυση και αντοχή
- Αγωνιστικό Προφίλ, για ευελιξία στο χειρισμό
- Ειδική πατενταρισμένη σχεδίαση πέλματος Flash, για ελάχιστη φθορά και αποστράγγιση νερού.

H Pirelli εξέλιξε το ελαστικό της Diablo Rosso Scooter με στόχο τις κορυφαίες επιδόσεις εντός πίστας. Μάλιστα, είναι σχεδιασμένο για αγωνιστική χρήση όχι μόνο σε scooter αλλά και σε mini bike. Ιδιαίτερη μελέτη έχει γίνει τόσο για το κράτημα, όσο και για την συμπεριφορά, δύο παράγοντες που παίζουν βασικό ρόλο κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Αντίστοιχα σημαντική όμως είναι και η διάρκεια ζωής, ένας ακόμη τομέας που έχει δοθεί πολύ προσοχή, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις τεχνολογίες που έχουν χρησιμοποιηθεί, στο ακόλουθο δελτίο τύπου της εταιρείας.

Το DIABLO ROSSO” SCOOTER SC διαθέτει ειδικά προφίλ και γόμα.

Η σχεδίαση του πέλματος προέρχεται από αυτή του DIABLO ROSSO ”SCOOTER, και είναι βελτιστοποιημένη για αγωνιστική χρήση.

Είναι ιδανικό για Αγωνιστική χρήση εκτός από scooter και σε Mini Bike (Mini-GP)

Αγωνιστικό κράτημα (Racing Grip)

Αγωνιστικό κράτημα (Racing Grip): Όταν συμμετέχεις σε αγώνες, η πρόσφυση είναι προτεραιότητα.

Το πλαίσιο χρήσης του DIABLO ROSSO ’* SCOOTER SC απαιτεί επίπεδο απόδοσης πολύ πάνω από τις κανονικές συνθήκες του δρόμου και οι προσδοκίες των τελικών χρηστών απαιτούν κορυφαίες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες και σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.

Για το λόγο αυτό, η γόμα (σύνθεση του ελαστικού) του DIABLO ROSSO "SCOOTER SC είναι νέα και έχει αναπτυχθεί και εμπνευστεί από τη σειρά DIABLO SUPERCORSA" ° SC.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρου 105

Αγωνιστικός χειρισμός (Racing Handling)

Ο αγωνιστικός χειρισμός (Racing Handling) του συγκεκριμένου ελαστικού είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθεί από τους οδηγούς!

Θα εκπλήξει η ευελιξία του και η γρήγορη επίτευξη της μέγιστης κλίσης, η ακρίβειά του στην σταθερότητα της γραμμής κατά την κλίση μέσα στην στροφή και η γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης από μια στροφή στην επόμενη.

Μαζί με τη σταθερότητα στην ευθεία, στην επιτάχυνση και το φρενάρισμα, ο αγωνιστικός χειρισμός του ελαστικού προέρχεται από τα συνδυασμένα χαρακτηριστικά του προφίλ και της γόμας (δομής).

Ευελιξία χρήσης και συνέπεια απόδοσης

Ευελιξία και συνέπεια: Το να είσαι ο ταχύτερος στην αρχή του αγώνα ή για μερικούς γύρους δεν αρκεί.

Αν θέλετε να κερδίσετε τον αγώνα, πρέπει να είστε ο γρηγορότερος για ολόκληρο τον αγώνα: αυτό είναι το σπουδαίο μάθημα που μάθαμε στο WSBK που έγινε ένα είδος κυρίαρχου θέματος (Leitmotif) σε όλες τις εξελίξεις μας.

Η εξαιρετική απόδοση πρέπει να αντέξει σε ολόκληρο τον αγώνα και όχι μόνο σε στεγνές επιφάνειες όπου το Pirelli είναι σημείο αναφοράς για όλους τους αγωνιζόμενους, αλλά και στο βρεγμένο, προσφέροντας μια ισχυρή αίσθηση προβλεψιμότητας. Αυτή η ευελιξία και η συνοχή της απόδοσης παρέχονται από συνδυασμό υλικών και σχεδιασμού μοτίβου πέλματος.

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών