ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

City Grip Winter

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χειμερινο ελαστικο, ιδανικη επιλογη για χειμερινες συνθηκες και χιονι

Σχεδιαση που προερχεται απο το ελαστικο CITY GRIP. Βελτιωμενη προσφυση στις χειμερινες συνθηκες και στο χιονι. Ειδικη γομα που αντεχει εως τους -10 ° C Εγκοπες στο 90% του πελματος, που φτανουν εως τον ωμο του ελαστικου για ιδανικη αποβολη νερου.

+ Μπορεί το MICHELIN CITY GRIP WINTER να χρησιμοποιηθεί το καλοκαίρι?

Ναι. Η Michelin εξέλιξε το MICHELIN CITY GRIP WINTER για αυτούς που κινούνται όλο τον χρόνο και δεν θέλουν να αλλάζουν τα ελαστικά τους λόγω της εποχής. Το ελαστικό προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο δρόμο ακόμη και στο χιόνι που λιώνει, σε κρύες συνθήκες αλλά και στο στεγνό.

ΘΕΡΜΙΚΗ ΓΟΜΑ

Ένα απο τα βασικά χαρακτηριστικά της θερμικά ενεργής γόμας, είναι οτι δεν γίνεται σκληρή σε αρνητικές θερμοκρασίες έως -10 ° C. Συνεπώς συνεχίζει να προσφέρει πρόσφυση σε χειμερινές συνθήκες όταν ένα ελαστικό με κανονική γόμα χάνει την απόδοσή του.

ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

  • 1. Οι εγκοπές σπάζουν το φίλμ του νερού, προσφέροντας πρόσφυση σε βρεγμένες συνθήκες τον χειμώνα και το καλοκαίρι.
  • 2. Τα αυλάκια απομακρύνουν το νερό μέχρι τους ώμους. Το ποσοστό σκαλίσματος διαφέρει για καλύτερη απόδοση: Λιγότερο σκάλισμα στους ώμους, για παραπάνω πρόσφυση στο στεγνό, περισσότερο σκάλισμα στο κέντρο του πέλματος για πρόσφυση στο βρεγμένο και στο χιόνι.

ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ M+S

Το M+S ελαστικά (Λάσπη και Χιόνι) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν επιδόσεις στο χιόνι, και στην λάσπη. Το μαρκάρισμα αυτό δείχνει οτι τα ελαστικά αυτά κρίνονται κατάλληλα ως χιονιού σύμφωνα με τον Ευρωπαικό Κανονισμό.

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ/ΠΙΣΩ

ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΜΠΡΟΣ/ΠΙΣΩ (F/R) ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΤ


Καλάθι αγορών