ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Michelin City Grip 2

Η αγορά ελαστικών μοτοσικλετών είναι ένας τομέας ανάπτυξης στον οποίο η Michelin συνεχίζει να επενδύει και να καινοτομεί, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη θέση της, όπως απεικονίστηκε πριν από αρκετούς μήνες, όταν η εταιρεία απέκτησε την Multistrada, έναν σημαντικό παράγοντα στη βιομηχανία ελαστικών.

Μέσα στα επόμενα 30 χρόνια, περίπου 80 τοις εκατό των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί ο Όμιλος για να κατασκευάσει τα ελαστικά του θα είναι βιώσιμα - με τον όρο αυτό είτε ανανεώνεται είτε ανακυκλώνεται.

Η αντικατάσταση του καλύτερου ελαστικού σκούτερ στην αγορά έρχεται το 2020! Η Michelin είναι τόσο σίγουρη για την εμφάνιση στο νέο City Grip 2, ότι θα αποσυρθεί επίσης από το City Grip Winter, αντί να προωθήσει το νέο ελαστικό ως επιλογή όλων των εποχών!

   

Αναμφισβήτητα το City Grip ήταν best seller στην κατηγορία του και το νέο City Grip 2 έρχεται να συνεχίσει αυτή την επιτυχία, εμπλουτίζοντας τη γκάμα διαστάσεων που ξεκινά από τροχούς 12’’ έως και 16’’ και τις ικανότητές του, με σκοπό να καλύψει  όλους τους τύπους των scooter, είτε πρόκειται μικρού κυβισμού commuter είτε για υψηλών επιδόσεων mega-scooter. Η νέα σύνθεση της γόμμας με πυρίτιο και ο νέος σχεδιασμός της χάραξης (Shark Tooth το ονομάζει η Michelin) έχουν σαν αποτέλεσμα να μειωθεί η απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα κατά 1,7μ όταν φρενάρεις από τα 50km/h στα 10km/h.     

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Καλάθι αγορών