ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Tourance Next Crossover

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη- Το TOURANCE ™ NEXT διαθέτει διάταξη διπλού πέλματος, του οποίου οι προδιαγραφές απορρέουν άμεσα από την εμπειρία που αποκτήθηκε στην ανάπτυξη των γνωστών ελαστικών του Metzeler.
- Οι δύο κύριοι στόχοι του έργου είναι η υπεροχή στις υγρές επιδόσεις και τα διανυθέντα χιλιόμετρα.
Αυτός ο συνδυασμός ήταν το αρχικό βήμα για την απόκτηση μιας νέας γενιάς ενώσεων, των οποίων η κορυφαία απόδοση επιτεύχθηκε με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ανάμειξης της Metzeler, ικανή να αποκτήσει ένα ασύγκριτο επίπεδο ομοιογένειας των συστατικών που διασκορπίζονται στην πολυμερή μήτρα, συμβάλλοντας στην ανθεκτικότητα του ελαστικού και στη φθορά της κανονικότητας.
- Τα μπροστινά ελαστικά TOURANCE ™ NEXT διαθέτουν δομή υψηλής ακαμψίας κατασκευασμένη από ίνες ρεγιόν, εξασφαλίζοντας σταθερότητα ακόμα και σε υψηλή ταχύτητα και όταν φορτίζονται πλήρως με αποσκευές και επιβάτες.
- Το πίσω μέρος TOURANCE ™ NEXT διαθέτει τεχνολογία Interact ™ με διαμόρφωση τριών ζωνών μεταβλητής τάσης, παρέχοντας μια προβλέψιμη συμπεριφορά οδήγησης και επιτρέποντας μια αξιοσημείωτη σπορ ικανότητα.
Το ελαστικό της Enduro Street που τολμά να αμφισβητήσει τις καιρικές συνθήκες σε οποιουσδήποτε δρόμους.

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρου 105

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών