ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Commander III Touring

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Το νεότερο MICHELIN για όλους τους τύπους Touring

 

Το ελαστικό MICHELIN® Commander® III Touring έχει σχεδιαστεί με ενισχυμένη πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο και μακροζωία, χάρη στις νέες ενώσεις πέλματος 100% διοξειδίου του πυριτίου.
Τα ξεχωριστά μοτίβα πέλματος και τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υψηλής ποιότητας σχέδια πλευρικών τοιχωμάτων * της γραμμής ελαστικών MICHELIN Commander III ενισχύουν το στυλ των μοτοσυκλετών V-Twin.

Το ελαστικό MICHELIN Commander III έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από το ελαστικό MICHELIN Commander II.

• Για να διασφαλίσουμε το καλύτερο επίπεδο απόδοσης και ασφάλειας, οι σειρές μας αναπτύσσονται με βάση ενιαία τοποθέτηση εμπρός και πίσω. Επομένως, συνιστάται να μην αναμειγνύονται διαφορετικές σειρές στην ίδια μοτοσυκλέτα. Αν αναμιγνύονται διαφορετικές γενιές, συνιστάται η τοποθέτηση του MICHELIN Commander III στον μπροστινό τροχό.

• Υπάρχει συγκεκριμένη σύσταση φορτίου για τον Commander III;
Αν το όχημα είναι υπερφορτωμένο (σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή), μπορεί να συμβεί βλάβη του ελαστικού και απώλεια ελέγχου του οχήματος.

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών