ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Commander III Cruiser

Ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Το πιο πρόσφατο ελαστικό MICHELIN για όλους τους τύπους V-Twin Cruiser

 

Τα ξεχωριστά μοτίβα πέλματος και τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υψηλής ποιότητας σχέδια πλευρικών τοιχωμάτων * της γραμμής ελαστικών MICHELIN Commander III ενισχύουν το στυλ των μοτοσυκλετών V-Twin.
Το ελαστικό MICHELIN Commander III έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνάει την απόσταση με βελτιωμένη πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο και μακροζωία που ξεπερνά τον προκάτοχό του χάρη στις νέες ενώσεις πέλματος.

Προσαρμοσμένο σε υγρή κατάσταση χωρίς να συμβιβάζεται με την ένωση καουτσούκ 100% σε εμπρός και πίσω ελαστικό για καλύτερη πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

• Για να διασφαλίσουμε το καλύτερο επίπεδο απόδοσης και ασφάλειας, οι σειρές μας αναπτύσσονται με βάση ενιαία τοποθέτηση εμπρός και πίσω. Επομένως, συνιστάται να μην αναμειγνύονται διαφορετικές σειρές στην ίδια μοτοσυκλέτα. Αν αναμιγνύονται διαφορετικές γενιές, συνιστάται η τοποθέτηση του MICHELIN Commander III στον μπροστινό τροχό.

• Υπάρχει συγκεκριμένη σύσταση φορτίου για τον Commander III;
Αν το όχημα είναι υπερφορτωμένο (σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή), μπορεί να συμβεί βλάβη του ελαστικού και απώλεια ελέγχου του οχήματος.

ΛΑΣΤΙΧΟ: ΕΜΠΡΟΣ


ΛΑΣΤΙΧΟ: ΠΙΣΩ


Καλάθι αγορών