ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
ελαστικά μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη

Η Dunlop αποκαλύπτει το νέο Hypersport ελαστικό SportSmart Mk3

Μετά από μήνες έρευνας και ανάπτυξης, η Dunlop αποκάλυψε τελικά τις λεπτομέρειες για το τελευταίο Hypersport ελαστικό της, το SportSmart Mk3.

Σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα sport μηχανών, συμπεριλαμβανομένων των superbikes και του αναπτυσσόμενου τομέα hyper-naked, το ελαστικό SportSmart Mk3 είναι το πέμπτο νέο ελαστικό hypersport της Dunlop που κυκλοφορεί μέσα σε μόνο 2 χρόνια.

Θα είναι οι οδηγοί έτοιμοι να «σπάσουν τους κανόνες»;

Η Dunlop τονίζει ότι το ελαστικό SportSmart Mk3 «σπάει τους κανόνες» έχοντας σχεδιαστεί για τον οδηγό που αναζητάει την απόλυτη οδηγική εμπειρία σε όλες τις συνθήκες. Το νέο ελαστικό έρχεται για να ολοκληρώσει την πιο δυναμική και πλήρη σειρά ελαστικών για sport μηχανές της Dunlop.

Η σειρά hypersport ελαστικών της Dunlop περιλαμβάνει τώρα τα μοντέλα:

Επαγγελματίας οδηγός – D213 GP Pro – κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2017

Επαγγελματίας οδηγός πίστας – GP Racer D212 – κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2017

50/50 χρήση για δρόμο και πίστα – SportSmart TT – κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018

Οδηγός δρόμου με περιστασιακή χρήση πίστας – SportSmart Mk3 – προς πώληση τον Ιανουάριο του 2019

Οδηγός αγώνων που προσδοκά υψηλή απόδοση – SportSmart2 Max – κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017

Η τεχνολογία μετράει

Το ελαστικό SportSmart Mk3 περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια σύνθεση. Αυτή έχει αναπτυχθεί για να δώσει στους αναβάτες ένα αίσθημα εμπιστοσύνης σε πιο δύσκολες συνθήκες, παρέχοντας αμεσότερο ζέσταμα των ελαστικών και εξελιγμένη πρόσφυση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Αυτή η καινούργια σύνθεση είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού των νέων τεχνολογιών της Dunlop «Hi Silica» και «Fine Carbon» ενισχυμένη με μια νέα ρητίνη πρόσφυσης. Αυτή η καινοτόμος σύνθεση του πέλματος συνδυάζεται με ένα ενισχυμένο μοντέλο αυλακώσεων. Οι μηχανικοί της Dunlop έχουν αναπτύξει αυτό το μοντέλο για να βελτιώσουν την πρόσφυση του ελαστικού σε υγρό οδόστρωμα, αλλά και για να βελτιώσουν την απόδοση των ελαστικών σε στεγνό οδόστρωμα και την χιλιομετρική απόσταση που μπορούν να διανύσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις βασικές τεχνολογίες θα ανακοινωθούν στη διάρκεια έναρξης κυκλοφορίας των προϊόντων το 2019, με βάση όμως τις εσωτερικές δοκιμές, τα αποτελέσματα δείχνουν μεγάλες βελτιώσεις (20% καλύτερη πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα σε σύγκριση με το Dunlop’s SportSmart2 Max).

Ο Luca Davide Andreoni, Marketing Manager της Motorcycle Europe, δήλωσε: «Η γενναία μας αποστολή να σπάσουμε τους κανόνες σημαίνει ότι επικεντρωθήκαμε στο να μειώσουμε τους συμβιβασμούς που κάνουμε και να διασφαλίσουμε τη δημιουργία ενός ελαστικού που θα διαπρέψει σε όλες τις συνθήκες. Το ελαστικό SportSmart Mk3 είναι ικανό να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία οδήγησης στον δρόμο για αναβάτες hypersport μηχανών. Δημιουργήσαμε το απόλυτο sport ελαστικό δρόμου και αναμένουμε να ακούσουμε τα πρώτα σχόλια από την αγορά».
businessnews.gr/

Καλάθι αγορών