ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη φόρμα παραγγελίας το όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τον μυστικό τριψήφιο κωδικό της που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.
Η χρήση της πιστωτικής κάρτας για ηλεκτρονικές αγορές είναι ασφαλής. Ακόμα και αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα κλοπής των στοιχείων της κάρτας και παράνομης χρήσης της , πολλές τράπεζες έχουν σύστημα ειδοποίησης για ασυνήθιστη χρήση της κάρτας και θα σας καλέσουν στο τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν αν όντως εσείς κάνατε τη συγκεκριμένη χρήση της κάρτας ή όχι. Σε οποιαδήποτε περίπτωση προβλήματος απευθυνθείτε στην τράπεζα που εκδώσατε την κάρτα, μιας και οι περισσότερες τράπεζες θα λειτουργήσουν υπέρ σας για να προφυλάξουν τη φήμη τους.

Εκτός από την πιστωτική κάρτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα η οποία έχει χαμηλό και ελεγχόμενο ημερήσιο όριο άρα μεγαλύτερη ασφάλεια. Ακόμη αν θέλετε τη μέγιστη ασφάλεια προμηθευτείτε από κάποια τράπεζα μια προπληρωμένη κάρτα για για αγορές στο ίντερνετ, καθώς με αυτή μπορούν να πραγματοποιηθούν αγορές μόνο για το ποσό που είναι φορτισμένη η κάρτα.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Αυτός ο τρόπος πληρωμής προσφέρεται και θα πληρώσετε μόλις λάβετε το δέμα με τα προϊόντα που παραγγείλατε στα χέρια σας.

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Τέλος για όσους αδυνατούν να πληρώσουν με έναν από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής, υπάρχει και η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, αφού την κάνετε ηλεκτρονικά, θα πρέπει να κάνετε μια κατάθεση σε ένα τραπεζικό μας λογαριασμό .Ένας υπάλληλος του eshop θα επιβεβαιώσει την πληρωμή σας (τραπεζική κατάθεση) και θα δώσει εντολή ώστε να αποσταλεί σε εσάς η παραγγελία.

Καλάθι αγορών