ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Τεχνολογία Continental

Multi Grip

Κάνει δυνατή τη χρήση μιας ομοιογενούς κατηγορίας πρόσφυσης με μία μόνο ένωση χάρη στην ελεγχόμενη από την θερμοκρασία σκλήρυνση του ελαστικού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής.
> Εύρος ώμου, εύκαμπτο = Λαβή
> Κεντρική περιοχή πέλματος, ανθεκτική στη φθορά = Χιλιόμετρα> Συνεχής μετάβαση

TractionSkin

Μία επαναστατική επιφάνεια πέλματος, η οποία ουσιαστικά θέτει τέλος στο "σπάσιμο" των ελαστικών. Αυτό είναι δυνατό λόγω μιας νέας τεχνολογίας επίστρωσης του καλουπιού.

ZeroDegree

Κατασκευή ιταλικών ιμάντων εγγυάται εξαιρετική σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.

GripLimitFeedback

Η πρωτοποριακή τεχνολογία GripLimitFeedback αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας κατά τη διάρκεια ακραίων γωνιών, καθώς ο αναβάτης λαμβάνει έγκαιρη ανατροφοδότηση από τα ελαστικά για υψηλότερο επίπεδο ελέγχου.

RainGrip

Βελτιστοποιημένη ένωση για ανώτερη πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα, η οποία καθίσταται δυνατή από μια ειδικά ενεργοποιημένη ένωση πυριτίου. Αυτό εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση μέχρι το μικροσκοπικό επίπεδο της επιφάνειας του οδοστρώματος.

EasyHandling

Αυτή η τεχνολογία χαρίζει στο ελαστικό γραμμικό χειρισμό, ακόμη και αν οι σταθεροποιητικές γυροσκοπικές δυνάμεις είναι ονομαστικές (π.χ. όταν στρέφονται). Ταυτόχρονα, η ακρίβεια και η γείωση βελτιώνονται σε επίπεδο αναφοράς - ισχύει για όλες τις συνθήκες οδήγησης σε αυτό το τμήμα.

Performance over Time

Χτισμένο για να εξασφαλίζει το υψηλότερο σταθερό επίπεδο απόδοσης ακόμη και μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα λόγω συνδυασμού MultiGrip, κατασκευής σκελετού και σχεδίασης σχεδίων.

MileagePlus

Η τεχνολογία MileagePlus διαθέτει μια ένωση που επεκτείνει σημαντικά την απόσταση σε μίλια ενώ διατηρεί εξαιρετική συμπεριφορά.

Handmade in Germany

Για γενιές σχεδόν όλα τα ακτινωτά ελαστικά μας έχουν παραχθεί με μεγάλο πάθος, δεξιότητες και εξειδίκευση στο Korbach στην πανέμορφη λίμνη Eder.

Καλάθι αγορών